Vacature: Persoonlijk Begeleider LVB+

Locatie: Loevesteinlaan in Den Haag
 • Verdiepingsprogramma tot LVB+ expert
 • Bepaal zelf grotendeels de zorgaanpak
 • Begeleiding van een unieke doelgroep
Ja, ik heb interesseStuur link naar Email

Ontwikkel jezelf tot LVB+ specialist

Als Persoonlijk Begeleider LVB+ begeleid je cliënten met een licht verstandelijke beperking. De verschillende achtergronden – een verslaving, een forensische titel of psychiatrische problematiek – maken elk traject anders. Geen cliënt is hetzelfde en daarom is ook geen aanpak hetzelfde.

Je krijgt vrijheid om de begeleiding vorm te geven. Om de handvatten te krijgen die je nodig hebt, volg je een verdiepingsprogramma en word je expert in jouw vakgebied.

Bij Middin groei je. Als mens en als professional.

Door de complexiteit van de doelgroep is elke dag anders en blijf ik leren.

Myrthe (23)

Dit ga je doen

Tijdens het koken of een wandeling: op alledaagse momenten bouw je een warme relatie op en maak je verbinding met cliënten op een 24-uurs woonvoorziening.

Je biedt begeleiding bij persoonlijke doelen maar veel van je werk gebeurt ad hoc. Onverwachte crisissituaties en zorgmijdend gedrag die vragen om aandacht, creativiteit en adequaat handelen.

Hierbij moet je individueel sterk zijn, maar je staat nooit alleen. Je werkt in een divers team van 10 collega’s. Samen zet je de schouders eronder en humor en een goede sfeer is altijd aanwezig. Gezamenlijk werken jullie aan één doel: cliënten stimuleren controle te krijgen over hun leven.

Individuele begeleiding van 2-3 cliënten

Monitoren van ontwikkeling

Contact met het netwerk van de cliënt

Dossieropbouw

24-uurs woonvoorziening

Zorgaanpak bepalen

Administratieve ondersteuning van de cliënt

Verbeteren van de persoonlijke situatie

Dit is wat we je bieden

Een werkplek waar jij blijft groeien. Wij geven jou de handvatten om jouw werk te doen en de vrijheid om de begeleiding vorm te geven. Bij Middin kan je jezelf zijn en op jouw kennis en ervaring vertrouwen, maar je hebt altijd een team waar je op kunt terugvallen.

Vast contract

Afwisselende werktijden

Verdiepingsprogramma LVB+

10% arbeidsmarkttoeslag

Salaris tot € 3.289,- o.b.v. 36 uur

Betrokken collega’s met groot teamgevoel

Reiskostenvergoeding

Werk waarmee je écht het verschil maakt

Wie je gaat begeleiden

Uniek aan de Loevesteinlaan is de band die je opbouwt met cliënten. De 14 bewoners wonen langdurig op de locatie. Door deze woonvorm leer jij hen de basis van normen en waarden en maak je de groei direct mee.

Jij wordt verantwoordelijk voor 2-3 cliënten, maar staat ook in contact met de andere bewoners. Dit maakt het onwijs divers en door de onverwachte crisissituaties en conflicten is elke dag anders.

De bewoners hebben geen zichtbare beperking. De zorg die zij nodig hebben, is organisatorisch en ondersteunend. Samen met job coaches help je de cliënt bij werk en dagbesteding. Jij bent er om herhaling van strafbare feiten en verslaving te voorkomen en traint hen om hun zelfstandigheid te vergroten. 

Hoe jij een LVB+ expert wordt

Om de doelgroep de juiste zorg te bieden, hebben wij met Cordaan een unieke werkwijze ontwikkeld: LifeWise. Via een verdiepingsprogramma leer je alles over LifeWise, volg je vakinhoudelijke trainingen en leer je specifieke competenties die nodig zijn als Persoonlijk Begeleider LVB+.

Ook kan je een eenjarige hbo-traject LVB volgen op Hogeschool Leiden voor nog meer kennis over deze specifieke groep. Al vijf Middin begeleiders hebben dit met succes afgerond.

Wij geloven dat kennisontwikkeling het verschil maakt, zeker in een vakgebied waar je dankzij de diversiteit nooit uitgeleerd raakt.

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO4 of HBO opleiding richting Zorg en Welzijn. Denk aan SPH, Persoonlijk Begeleider of Maatschappelijk werk. Als je HBO Verpleegkunde hebt afgerond is dat ook interessant. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in de GGZ, Gehandicaptenzorg, Forensische zorg, Jeugdzorg of Pedagogiek. Tot slot kun je omgaan met weerstanden, tegenstellingen en conflicthantering en toont daarbij een gezonde en verstandige dosis lef.

Let op: dag- (08:00-16:00) en middagdiensten (11:00-19:00) zijn onderdeel. Ongeveer één keer per week heb je een slaapdienst (15:00-11:00). 

Wat Persoonlijk Begeleiders LVB+ bij Middin zeggen

Rene (61)

Om iedere cliënt echt te kunnen helpen, is een creatieve aanpak nodig. Geen uniformiteit of protocol, want elke hulpvraag is net even anders

Kerime (57)

Door tijdens de afwas of een wandelingetje in gesprek te gaan met cliënten, ontdek ik hoe ik het beste met hen kan praten. Daar pas ik de begeleiding op aan.

Myrthe (23)

Door de complexiteit is elke dag anders en blijf je continue ontwikkelen. Als professional, maar ook als mens. Ik leer in praktijk en neem die kennis mee in alles wat ik doe.

Koen (26)

Het leren stopt hier nooit, zowel in praktijk als theorie! Mijn persoonlijke ontwikkeling bepaal ik mede dankzij Lifewise zelf: de theoretische kennis kan ik direct in praktijk brengen. Het aanbod is echt afgestemd op mijn werk.

Anne Floor (37)

De goede samenwerking binnen het multidisciplinaire team is super belangrijk. Zeker omdat onze cliënten zo divers zijn.

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw perfecte baan

1

Meld je aan

Laat je contactgegevens achter via het formulier op deze pagina of via WhatsApp
2

Telefonische kennismaking

Bespreek jouw wensen met Nathalie, onze Recruiter
3

Maak kennis met de zorgmanager

Telefonisch, per videocall of op locatie ontdek je of de baan bij jou past
4

Een paar uur meelopen

Proef de sfeer, ga met toekomstige collega’s in gesprek en bekijk de locatie
5

Welkom bij Middin!

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Zet vandaag de eerste stap naar een baan die er écht toe doet. Laat slechts een paar gegevens achter en we nemen contact met je op om kennis te maken.

  Stuur link via Whatsapp

  Vragen? Neem contact op met Nathalie

  Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of Middin? Neem dan gewoon eens contact op. Je kunt mij bellen, appen of mailen.

  Nathalie den Boef
  T. 06 205 33 194

  Middin: wij kijken naar wat wél kan

  Als specialist in LVB+ zorg biedt Middin ondersteuning in Zuid-Holland op woonlocaties, bij werk, op school of aan huis aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij met de beste mensen en hart voor de zaak. Met gedreven zorgcollega’s denken we altijd vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. Daar waar anderen ophouden gaan wij door. Wij kijken naar wat wél kan.

  3.300 betrokken zorgcollega’s

  Specialist in LVB+ zorg

  40% man - 60% vrouw in LVB+ teams

  Leer- en ontwikkelplek

  40 jaar complexe zorg in de regio

  5.500+ gesteunde cliënten

  Mis de laatste updates niet!

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de carrièrekansen bij Middin.