Word Persoonlijk Begeleider LVB+ bij Middin in Zuid-Holland

 • Verdiepingsprogramma tot LVB+ expert
 • Bepaal zelf grotendeels de zorgaanpak
 • Begeleiding van een unieke doelgroep
Ja, ik heb interesseStuur link naar Email

Ontwikkel jezelf tot LVB+ specialist

Als Persoonlijk Begeleider LVB+ begeleid je cliënten met een licht verstandelijke beperking. De verschillende achtergronden – een verslaving, een forensische titel of psychiatrische problematiek – maken elk traject anders. Geen cliënt is hetzelfde en daarom is ook geen aanpak hetzelfde.

Je krijgt vrijheid om de begeleiding vorm te geven. Om de handvatten te krijgen die je nodig hebt, volg je een verdiepingsprogramma en word je expert in jouw vakgebied.

Bij Middin groei je. Als mens en als professional.

Door de complexiteit van de doelgroep is elke dag anders en blijf ik leren.

Myrthe (23)

Dit ga je doen

Tijdens de afwas of een wandeling: op alledaagse momenten probeer je verbinding te maken met cliënten op een 24-uurs woonvoorziening.

Naast vaste contactmomenten gebeurt veel van je werk ad hoc. Onverwachte crisissituaties die vragen om aandacht, creativiteit en adequaat handelen.

Hierbij moet je individueel sterk zijn, maar je staat nooit alleen. Samen met de zorgmanager en gedragsdeskundige neem je complexe beslissingen en bepaal je een strategie. Gezamenlijk werken jullie aan één doel: cliënten stimuleren controle te krijgen over hun leven.

Individuele begeleiding van 8-9 cliënten

Monitoren van ontwikkeling

Contact met het netwerk van de cliënt

Dossieropbouw

24-uurs woonvoorziening

Zorgaanpak bepalen

Administratieve ondersteuning van de cliënt

Verbeteren van de persoonlijke situatie

Dit is wat we je bieden

Een werkplek waar jij blijft groeien door ons verdiepingsprogramma. Wij geven jou de handvatten om jouw werk te doen en de vrijheid om de begeleiding vorm te geven. Bij Middin kan je jezelf zijn en op jouw kennis en ervaring vertrouwen, maar je hebt altijd een team waar je op kunt terugvallen.

Vast contract

Afwisselende werktijden

Verdiepingsprogramma LVB+

Werklocatie regio Haaglanden of Rotterdam

Salaris tot € 3.189,- o.b.v. 36 uur

Betrokken collega’s met groot teamgevoel

Reiskostenvergoeding

Werk waarmee je écht het verschil maakt

Hoe jij een LVB+ expert wordt

Om de doelgroep de juiste zorg te bieden, hebben wij samen met Cordaan een unieke werkwijze ontwikkeld: LifeWise.

Via een verdiepingsprogramma leer je alles over LifeWise, volg je vakinhoudelijke trainingen en leer je specifieke competenties die nodig zijn in je werk als Persoonlijk Begeleider LVB+.

Wij geloven dat kennisontwikkeling het verschil maakt, zeker in een vakgebied waar je dankzij de diversiteit nooit uitgeleerd raakt.

Wie je gaat begeleiden

Je begeleidt cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende complexe problematiek. Denk aan een verslaving, een forensische titel of psychiatrische problematiek.

De cliënten hebben geen zichtbare beperking. De zorg die zij nodig hebben, is organisatorisch en ondersteunend.

Op de inpandige 24-uurs locaties krijg je te maken met zorgmijdend gedrag en crisissituaties. Tijdens wisselende diensten weet jij elk conflict te hanteren en bied je de juiste begeleiding.

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO4 of HBO opleiding richting Zorg en Welzijn. Denk aan SPH, Persoonlijk Begeleider of Maatschappelijk werk. Als je HBO Verpleegkunde hebt afgerond is dat ook interessant. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in de GGZ, Gehandicaptenzorg, Forensische zorg, Jeugdzorg of Pedagogiek. Tot slot kun je omgaan met weerstanden, tegenstellingen en conflicthantering en toont daarbij een gezonde en verstandige dosis lef.

Let op: we hebben een 24-uurs rooster. Nacht-, slaap en weekenddiensten zijn onderdeel.

Wat Persoonlijk Begeleiders LVB+ bij Middin zeggen

Rene (61)

Om iedere cliënt echt te kunnen helpen, is een creatieve aanpak nodig. Geen uniformiteit of protocol, want elke hulpvraag is net even anders

Kerime (57)

Door tijdens de afwas of een wandelingetje in gesprek te gaan met cliënten, ontdek ik hoe ik het beste met hen kan praten. Daar pas ik de begeleiding op aan.

Myrthe (23)

Door de complexiteit is elke dag anders en blijf je continue ontwikkelen. Als professional, maar ook als mens. Ik leer in praktijk en neem die kennis mee in alles wat ik doe.

Koen (26)

Het leren stopt hier nooit, zowel in praktijk als theorie! Mijn persoonlijke ontwikkeling bepaal ik mede dankzij Lifewise zelf: de theoretische kennis kan ik direct in praktijk brengen. Het aanbod is echt afgestemd op mijn werk.

Anne Floor (37)

De goede samenwerking binnen het multidisciplinaire team is super belangrijk. Zeker omdat onze cliënten zo divers zijn.

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw perfecte baan

1

Meld je aan

Laat je contactgegevens achter via het formulier op deze pagina of via WhatsApp
2

Telefonische kennismaking

Bespreek jouw wensen met Nathalie, onze Recruiter
3

Maak kennis met de zorgmanager

Telefonisch, per videocall of op locatie ontdek je of de baan bij jou past
4

Een paar uur meelopen

Proef de sfeer, ga met toekomstige collega’s in gesprek en bekijk de locatie
5

Welkom bij Middin!

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Zet vandaag de eerste stap naar een baan die er écht toe doet. Laat slechts een paar gegevens achter en we nemen contact met je op om kennis te maken.

  In welke regio wil jij werken?

  Stuur link via Whatsapp

  Vragen? Neem contact op met Wouter

  Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of Middin? Neem dan gewoon eens contact op. Je kunt mij bellen, appen of mailen.

  Wouter Besuijen
  werkdagen: ma, di, wo, do en vrij (tot 12.00u)

  T. 06 148 548 29
  E. w.besuijen@middin.nl

  Middin: wij kijken naar wat wél kan

  Als specialist in LVB+ zorg biedt Middin ondersteuning in Zuid-Holland op woonlocaties, bij werk, op school of aan huis aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij met de beste mensen en hart voor de zaak. Met gedreven zorgcollega’s denken we altijd vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. Daar waar anderen ophouden gaan wij door. Wij kijken naar wat wél kan.

  3.300 betrokken zorgcollega’s

  Specialist in LVB+ zorg

  40% man - 60% vrouw in LVB+ teams

  Leer- en ontwikkelplek

  40 jaar complexe zorg in de regio

  5.500+ gesteunde cliënten

  Houd mij op de hoogte over deze kans

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de carrièrekansen bij Middin.